top of page

WIE WIJ ZIJN

 

Kaas en Worst is een foodtruck, een oude Peugeot J7 uit 1972. Vanuit onze bus verkopen wij ambachtelijke delicatessen van kleine producenten uit de regio en huis-gemaakte, snacks/maaltijden. Kazen uit de streek en huisgemaakte worsten. Naast vers en lokaal staat Kaas en Worst voor kwaliteit,diversiteit en creativiteit. 

Producten om direct op te eten of om mee te nemen. Je kunt ons vinden op (food)festivals, markten en diverse evenementen. Ook zijn wij in te huren voor feesten en partijen en organiseren wij pop-up restaurants in samenwerking met gerenomeerde restaurants.

Julio Salsiccia

HOOFD WORST

Alles wat Juul ademt is worst. Hij droomt worst, hij praat worst en boven al eet hij worst. Een dag zonder worst is een dag niet geleefd. 

Van plokworst tot een venkel-salie worst hij eet het allemaal en het liefst maakt hij deze worst dan ook nog zelf. Deze worstmachine draait op volle toeren.

Waar een worst is is een weg is dan ook zijn levensmotto en wat u daarvan vindt zal hem een worst wezen..

 

Lotte 'Kaas' Holtappels

HOOFD KAAS

Lotte is een echte kaaskop, niet per se door haar blonde haren en Hollandse achtergrond maar vooral door haar liefde voor kaas. Hoe erger de stank hoe lekkerder de kaas vindt Lotte dan ook. 

Zij zal nooit een maaltijd in een restaurant afsluiten met een dame blanche of chocomousse, Dat zij haar maaltijd beeindigt met een kaasplateau is gegarandeerd.

 

Sweet dreams are made of cheese.
 

Kaas en worst op wielen

info@kaasenworst.com

0652677186

  • Twitter Clean
  • w-facebook

© 2015 Kaas en worst. 

Proudly created with Wix.com

 

bottom of page